Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie: dat is onze missie. Alleen komen we een heel eind. Maar samen bereiken we veel meer. Daarom hebben we partners. Denk aan autofabrikanten, leasemaatschappijen en andere bedrijven waarmee we zorgen dat een fossielvrije wereld sneller dichterbij komt.


Partnerschap en co-creatie

We vinden het belangrijk om een toegevoegde waarde te bieden. Niet alleen aan partners, maar ook aan gezamenlijke klanten. En de oplossing bedenken we niet alleen. Door co-creatie komen we samen tot een service die bijdraagt aan fossielvrij reizen.

Ervaring

Sinds 2009 laadoplossingen voor consumenten, bedrijven en gemeenten

Kennis

Door onze jarenlange ervaring hebben we ruime markt- en productkennis.

Tools

Om partners verder op weg te helpen, bieden we een partnerkit op maat.

Samenwerkingspartners

DELTA Energie

Energieleverancier

DELTA Energie is een Zeeuwse energieleverancier. Sinds 2016 levert deze partner én dochteronderneming van Vattenfall alléén 100% groene stroom aan al zijn klanten.

 

Samenwerking DELTA

Hyundai

Autofabrikant

Hyundai is het enige automerk met alle duurzame modellen: volledig elektrisch, (plug-in) hybride en waterstof. De keuze voor ons als duurzaamheidspartner is dus een logische stap.

Samenwerking Hyundai

McDonald's

Restaurantketen

McDonald's is de grootste restaurantketen ter wereld. Nieuwe restaurants, betere producten en duurzaam ondernemen zijn voor deze partner erg belangrijk.

Samenwerking McDonald'sInnovatiepartners

 

Inductieladen

Met innovatiebedrijf Elways en bouw- en infrastructuurbedrijf NCC ontwikkelden we een wereldprimeur: een weg waarop elektrische auto's worden geladen tijdens het rijden.

Flexpower

We zijn de eerste ter wereld die flexibel laden mogelijk maakt. Maar we doen het niet alleen. Zo werken we samen met Gemeente Amsterdam, ElaadNL, Liander en HvA.


 

Het InCharge oplaadnetwerk

Samen met onze partners hebben we een van de grootste oplaadnetwerken in Europa: InCharge. Dit netwerk is actief in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Zweden en wordt verder uitgebreid. Zo maken we het mogelijk om emissievrij te reizen in binnen- en buitenland. 


 

Word ook partner

Als je partner van ons wordt, heb je hier voordeel van:

  • Je biedt je klanten een aantrekkelijke korting of service
  • Je kiest voor een ervaren en betrouwbare partner
  • Je helpt mee fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken

Bel ons op 088 363 7991. Of vul je gegevens in en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Dan bekijken we samen de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur.

Bel me terugOok interessant