Samen kunnen we meer

Fossielvrij leven binnen één generatie: dat is onze missie.  Samen met onze partners werken we daarnaartoe. Denk aan autofabrikanten, leasemaatschappijen en andere organisaties die onze ambitie delen.

 

Samenwerken. Zo doen we dat. 

We hebben helder wat we voor elkaar kunnen betekenen. En maken slim gebruik van elkaars kennis en kunde. Zo komen we samen tot oplossingen die we alleen nooit hadden bedacht. Dat fossielvrije leven dat we voor ons zien, komt daardoor steeds dichterbij.Ervaring

Al sinds 2009 bieden we slimme laadoplossingen voor consumenten, bedrijven en gemeenten.

Kennis

We kennen de markt en de oplossingen die daarin bestaan, door en door.Op maat 

Met elke partner een unieke samenwerking. Dat is hoe samenwerken wérkt.

Voorbeelden? Kijk maar.

DELTA Energie

Energieleverancier

DELTA Energie is een Zeeuwse energieleverancier en een van onze dochterbedrijven. Sinds 2016 leveren zij 100% groene stroom.

 

Onze samenwerking met DELTA

Hyundai

Autofabrikant

Hyundai loopt voorop als het gaat om volledig elektrische auto's. De keuze voor ons als toonaangevende duurzaamheidspartner was dus een logische stap.

 

Onze samenwerking met Hyundai

McDonald's

Restaurantketen

McDonald's heeft veel locaties en bereikt dus veel mensen met een elektrische auto. Een mooie kans om ons oplaadnetwerk uit te breiden.

 

Onze samenwerking met McDonald's

 

 

 

Inductieladen

Met innovatiebedrijf Elways en bouw- en infrastructuurbedrijf NCC ontwikkelden we als eerste ter wereld een weg waarop elektrische auto's opladen terwijl ze rijden.

 

Meer over inductieladen

 

 

Flexpower

Wereldwijd zijn we de eerste organisatie die laden flexibel maakt. Dat doen we samen met de Gemeente Amsterdam, ElaadNL, Liander en HvA.

 

Meer over Flexpower

 

Alles over elektrisch rijden

Geen benzine of diesel meer in je auto, maar stroom: een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bekijk de belangrijkste onderwerpen rond elektrisch rijden.

Alles over elektrisch rijden

 

Veelgestelde vragen

Elke dag beantwoorden we verschillende vragen rond elektrisch rijden. De veelgestelde vragen zetten we voor je op een rij. 

Veelgestelde vragen

 

We helpen je graag op weg

Vragen? App ons dan op werkdagen tussen 08:00 en 20:00 op 020 892 0133 of bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 op 088 363 7991.

Bel me terug