DELTA Energie is een Zeeuwse energieleverancier en een van onze dochterbedrijven. Sinds 2016 leveren zij alléén 100% groene stroom. Dankzij onze samenwerking kunnen zakelijke klanten van DELTA nu ook laadpalen als extra service bieden aan hun medewerkers en bezoekers.

 

Zo werken we samen


DELTA Energie biedt samen met ons laadpalen voor de zakelijke markt. Bijvoorbeeld aan bedrijven die medewerkers of bezoekers een extra service willen bieden. Of bedrijven die op eigen terrein laadpalen willen bieden voor een breder publiek. Daarbij regelen wij alles, van aanvraag tot installatie.

Het aanbod is geschikt voor ieder bedrijf. Maar vanwege de vele toeristen in Zeeland zéker voor bedrijven die actief zijn in de horeca-, recreatie- of leisuresector. Want elektrisch rijders kiezen veel sneller voor een bestemming als er een laadpaal aanwezig is. ''Daar liggen ook voor kleinere ondernemers nog veel kansen, want je boort een nieuwe doelgroep aan'', vertelt Roel Meijerink, CEO van DELTA Energie.

Verder is het zo dat bedrijven die een laadpaal kopen én een DELTA energiecontract hebben, automatisch groene stroom bieden aan gebruikers. Zo dragen zij op een makkelijke manier bij aan het mogelijk maken van fossielvrij leven.

 

We hebben een compleet aanbod én veel expertise op het gebied van laadpalen.

Roel Meijerink, CEO van DELTA Energie

De keuze voor Vattenfall InCharge


Steeds meer mensen rijden elektrisch, ook in Zeeland. Daarom zijn er meer laadpalen nodig. "En snel ook", zegt Meijerink. "Om vaart te maken zijn efficiënte processen en ervaren experts nodig. Daarom maakten we de keuze om samen met ons moederbedrijf Vattenfall een aanbod neer te zetten. Vattenfall InCharge heeft al een compleet aanbod én veel expertise op het gebied van laadpalen.

 

Word ook partner

Als je partner van ons wordt...

  • ...bied je klanten een aantrekkelijke korting of service
  • ...kies je voor een ervaren en betrouwbare partner
  • ...draag je bij aan het mogelijk maken van fossielvrij leven


Bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 op 088 363 7991.