Elektrisch rijden speelt een belangrijke rol bij het duurzamer maken van de wereld om ons heen. Daarom doen we er alles aan om elektrisch rijden zo zorgeloos mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door een van de grootste oplaadnetwerken van Noord-Europa te bouwen. En door consumenten en bedrijven te helpen met hun laadpalen en laadinfrastructuur.

Met 20.000 collega's, in Nederland en daarbuiten

Wij zijn een van de grootste energieleveranciers van stroom en warmte in Europa. En lopen voorop als het gaat om duurzaamheid. Zo helpen we niet alleen de consumenten en bedrijven die energie bij ons afnemen, maar ook de wereld om ons heen.  Tot 2019 was Nuon onze naam. Inmiddels is dat Vattenfall, de naam van ons moederbedrijf. Met 20.000 collega's in Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we aan onze missie: fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie.

 

Volle focus op elektrisch rijden

We gaan verder dan het leveren van duurzame energie. Zo werken we bijvoorbeeld ook aan het mogelijk maken van fossielvrij reizen. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk openbare laadpalen te installeren, zodat mensen met een elektrische auto op zoveel mogelijk plekken hun auto kunnen opladen. En ook consumenten en bedrijven helpen we aan een laadpaal voor thuis én op werk. In onze InCharge app zie je al onze laadpalen, in Nederland én daarbuiten. 

 

200.000 laadpalen in 2030, daar gaan we voor

De noodzaak om de wereld om ons heen schoon te houden, groeit met de dag. Daarom zetten we volop in op ons oplaadnetwerk, zodat mensen thuis, op werk en onderweg hun elektrische auto kunnen opladen. Nu al laden zo’n 120.000 mensen hun auto op bij onze laadpalen. Dat is goed voor 67 miljoen kilometers zonder CO2-uitstoot. En dat is nog maar het begin. In 2030 willen we 200.000 laadpalen hebben. Zo maken we elektrisch rijden zo zorgeloos mogelijk.

 

Alles over elektrisch rijden

Geen benzine of diesel meer in je auto, maar elektriciteit: een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bekijk de belangrijkste onderwerpen rond elektrisch rijden en laden.

Alles over elektrisch rijden

 

Veelgestelde vragen

Elke dag beantwoorden we verschillende vragen rond elektrisch rijden en laden. De veelgestelde vragen zetten we voor je op een rij. 

Veelgestelde vragen

 

We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt, bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 op 088-363 7991 of kies in het keuzemenu voor WhatsApp tussen 08.00 en 20.00.

Bel me terug