Onze missie

Fossielvrij leven betekent dat we elektrisch gaan rijden. Daarom doen we er alles aan om dat zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken.

Bijvoorbeeld door een van de grootste oplaadnetwerken van Europa te bouwen. En door consumenten en bedrijven te helpen met hun laadpalen en laadinfrastructuur.

 

 

InCharge: ons grote en snel groeiende oplaadnetwerk 

De noodzaak om toe te bewegen naar fossielvrij leven, groeit met de dag. Daarom zetten we volop in op ons oplaadnetwerk. Zodat mensen overal hun elektrische auto kunnen opladen, thuis, op werk én onderweg. Met 235.000 laadpunten zijn we al een heel eind. In 2030 zijn we met 200.000 laadpalen met elk twee laadpunten, nog veel verder. 

 

235.000 laadpunten

Door delen van Noord-Europa.

120.000+ mensen

gebruiken laadpalen in ons netwerk

20.000 collega's

in Nederland en Europa

 

 

Volle focus op elektrisch rijden

 

Fossielvrij reizen

Van A naar B, helemaal fossielvrij. Dát is waar we naartoe werken.

We breiden uit

In rap tempo plaatsen we steeds meer laadpalen. Zodat iedereen met een elektrische auto overal kan laden.

We ondersteunen onze klanten

We helpen consumenten én bedrijven aan een laadpaal voor thuis én op werk. In onze InCharge app zie je al onze laadpalen, in Nederland en andere landen. 

 

 

Kom je bij ons werken?

Ons doel is ambitieus, maar ook noodzakelijk. We kunnen, moeten en gáán fossielvrij leven. Daarom zoeken we altijd slimme mensen met een brede blik op de mogelijkheden op weg naar ons doel. Check onze vacatures.

 

Kijk, onze vacatures

 

Alles over elektrisch rijden

Geen benzine of diesel meer in je auto, maar stroom: een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bekijk de belangrijkste onderwerpen rond elektrisch rijden.

Alles over elektrisch rijden

 

Veelgestelde vragen

Elke dag beantwoorden we verschillende vragen rond elektrisch rijden. De veelgestelde vragen zetten we voor je op een rij. 

Veelgestelde vragen

 

We helpen je graag op weg

Vragen? App ons dan op werkdagen tussen 08:00 en 20:00 op 020 892 0133 of bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 op 088 363 7991.

Bel me terug