Ruim 100 snelladers bij McDonald’s

Meer en meer mensen rijden elektrisch. De behoefte aan laadpalen groeit daardoor. Daarom breiden we samen met McDonald’s het aantal openbare laadpalen uit.

En dat schiet op. Eind 2018 plaatsten we de eerste InCharge snellader bij een McDonald's restaurant, in Amsterdam Osdorp. In de drie jaar daarna plaatsten we meer dan 100 snelladers, met elk twee laadpunten.

Bij al die snelladers laad je 100% fossielvrije stroom, opgewekt met Nederlandse windmolens.

Bij deze McDonald’s restaurants kun je snelladen

Op de kaart zie je alle McDonald’s restaurants waar je kunt snelladen. Onder de kaart vind je een lijst van McDonald’s restaurants. Klik erop om die locatie in Google Maps te openen. 

Snel én voordelig laden bij McDonald's

€ 0,5014  per kWh, incl. btw.

 

Ontdek alle laadtarieven met onze laadpasOnze kennis van opladen en de bereikbaarheid van McDonald’s: die combinatie geeft elektrisch rijden een enorme boost.

Pieter van Ommeren, directeur Vattenfall InCharge

Trots op onze samenwerking

“Om alle Nederlanders elektrisch te kunnen laten rijden, is een goed oplaadnetwerk met genoeg en goed bereikbare laadpalen belangrijk. Daarin zetten McDonald’s en wij een geweldige stap”, zo zegt Pieter van Ommeren, directeur Vattenfall InCharge.

We zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Wij willen fossielvrij leven mogelijk maken, thuis, op het werk én onderweg. Daarom maken we elektrisch rijden sinds 2009 voor iedereen zo makkelijk mogelijk.''

Bas Klaassen, Director Development Real Estate & Construction van McDonald’s: “We zijn ontzettend blij, want zo kunnen we onze gasten met een elektrische auto een supersnelle lader bieden.”