Proactief plaatsen
Proactief plaatsen houdt in dat er al een laadpaal in de buurt staat bij een eigenaar van een nieuwe elektrische auto, vóórdat hij zijn elektrische auto bij de dealer ophaalt. Een elektrisch rijder loopt dan niet achter de feiten aan, maar wordt al voorzien in zijn behoefte. Op deze manier zorgen we ervoor dat laadinfrastructuur geen belemmering is voor elektrisch rijden.

Stimuleren van elektrisch rijden binnen gemeenten en regio’s

Proactief plaatsen maakt het voor veel rijders van elektrische auto’s in de toekomst onnodig om een aparte laadpaal aan te vragen. Door het plaatsen van palen zelf te plannen en niet af te laten hangen van aanvragen van eigenaren van elektrische auto’s, kunnen we ook rekening houden met de druk op het elektriciteitsnetwerk. Naast het proactief plaatsen van laadpalen, draagt Vattenfall InCharge ook zorg voor laadpalen op aanvraag. Als iemand een elektrische auto koopt en geen eigen oprit heeft, kan hij een laadpaal in de buurt aanvragen mocht deze nog niet in onze planning staan. Op die manier zorgen we ervoor dat laadinfrastructuur geen belemmering is voor elektrisch rijden.

We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt dan kun je ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur op: 088 363 79 91 of stuur een e-mail naar: openbaar.laden@vattenfall.nl. Wil je liever worden teruggebeld? Dat kan ook, klik op bel me terug en we nemen snel contact met je op.