Hyundai is het enige automerk dat alle groene aandrijflijnen biedt: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. De ambitie is om in 2025 het groenste automerk ter wereld te zijn. Elektrische mobiliteit is daarbij noodzakelijk. De keuze voor ons als toonaangevende duurzaamheidspartner was dus een logische stap.

Dit houdt de samenwerking in

 

Een thuislaadpunt voor Hyundai klanten

Wie een KONA of IONIQ Electric koopt of leaset kan bij de Hyundai dealer een thuislaadpunt met Vattenfall InCharge laadpas aanvragen. Het laadpunt wordt op locatie geïnstalleerd, waardoor niet alleen elektrisch rijden, maar ook elektrisch laden zorgeloos verloopt.

We leveren alleen thuislaadpunten tot 22kW (3-fase). Zo kunnen de gebruikers het maximale halen uit hun elektrische auto. Daarnaast is het laadpunt geschikt voor toekomstige Hyundai-modellen met nog hogere laadsnelheden.

"We hebben de ambitie om in 2020 zo’n 1.000 laadpunten te plaatsen voor Hyundai", vertelt Pieter van Ommeren, directeur Vattenfall InCharge.

 

Samen een leidende rol in de energie- en mobiliteitstransitie

Samen met Hyundai willen we een leidende rol spelen in de energie- en mobiliteitstransitie. Dat doen we door niet alleen eigentijdse, efficiënte en betaalbare installaties te leveren. Maar ook door nieuwe diensten op te zetten op het gebied van slim laden, Dynamic Load Balancing en te sturen op 100% groene stroom. Op dit moment werken we aan een propositie om in de toekomst energie terug te leveren aan het netwerk.

We waren op zoek naar een betrouwbare en professionele leverancier die meedenkt, een toekomstvisie heeft en bereid is mee te investeren in infrastructuur.

Berend Jan Hoekman, algemeen directeur Hyundai Motor Nederland

De keuze voor Vattenfall InCharge


Berend Jan Hoekman, algemeen directeur van Hyundai Motor Nederland vertelt: "We waren op zoek naar een betrouwbare en professionele leverancier, die meedenkt, een toekomstvisie heeft en bereid is mee te investeren in infrastructuur. Zodoende zijn we bij Vattenfall uitgekomen. Samen kunnen we de klanten die elektrisch gaan rijden volledig ontzorgen, zodat elektrisch rijden net zo simpel wordt als rijden met een benzine en dieselauto.”

 

Hyundai: een waardevolle partner

Hyundai is voor ons een belangrijke partner richting een toekomst met fossielvrij vervoer. Zo investeert het automerk de komende 5 jaar 87 miljard euro in nieuwe elektrische-modellen en mobiliteitsoplossingen. "Door een partnerschap aan te gaan met één van de grootste leveranciers van elektrische voertuigen in Nederland kunnen we samen werkelijk impact maken op de energietransitie, zegt Pieter van Ommeren, directeur Vattenfall InCharge. 

Word ook partner

Als je partner van ons wordt...

  • ...bied je klanten een aantrekkelijke korting of service
  • ...kies je voor een ervaren en betrouwbare partner
  • ...draag je bij aan het mogelijk maken van fossielvrij leven


Bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 op 088 363 7991.