Voor we je laadpaal gaan beheren, moeten we nog een paar dingen weten. Die informatie evalueren we en als alles in orde is nemen we je laadpaal over. Als je dit formulier verstuurt, krijg je binnen 5 werkdagen van ons antwoord. En hoor je wat er daarna gaat gebeuren.

 

 

1. Controle van je bestelling2. Over je laadpaal
Let op: één laadpaal kan twee laadpunten hebben.
Weet je niet zeker wie dat is? Vul dan de naam in van de organisatie die je hielp als je een storing had bij je laadpaal. Dat is namelijk je laadpaalbeheerder.
Tel vanaf de productiedatum. Die staat op de sticker op je laadpaal.

Helaas, we kunnen je laadpaal niet overnemen

Helaas kunnen we je laadpaal niet overnemen. We doen dit alleen voor de merken Alfen en EV box. Twijfel je over welk merk je laadpaal is? Neem dan contact op met de plek waar je de paal hebt gekocht.

3. Check je sticker

Op je laadpaal zit een sticker met belangrijke informatie voor ons. Maak een foto en uploaden ‘m. Zit er geen sticker op je laadpaal? Vraag dan het laadpaalnummer op bij je beheerder. Upload daarna een foto van het bewijs met daarop je naam, achternaam en het nummer.

4. Over de vergoeding...

Rij je een zakelijke lease-auto via je werkgever of eigen bedrijf? En heb je een MultiTankcard,Travelcard of XXImo laadpas? Dan kun je je laadkosten automatisch elke maand teruggestort krijgen. Hier lees je hoe dat werkt.

Indien je gebruik wil maken van deze service zullen we maandelijks de kosten voor het thuisladen aan je vergoeden en in rekening brengen bij je werkgever of eigen bedrijf. Veranderen je laadkosten? Geef je nieuwe tarief dan op tijd aan ons door. Dan passen wij het voor je aan. Je thuislaadvergoedingstarief is gelijk aan de kosten die je gemiddeld per kWh betaalt. We leggen je stap voor stap uit hoe je dat uitrekent.Vul hier in wat je gemiddeld betaalt per kWh inclusief BTW. Check hiervoor je energierekening. Je kan een bedrag tot € 1,7500 invullen met maximaal 4 cijfers achter de komma.

4. Toegang tot de laadpaal
Zo kan iedereen met een elektrische auto je makkelijk vinden als ze willen laden.