Met een laadpas of creditcard laad je je elektrische auto op bij een laadpaal. Met een leasepas verreken je automatisch de stroomkosten bij je werkgever of eigen bedrijf. 

 


Het gemak van onze InCharge laadpas.

Met onze gratis InCharge laadpas betaal je geen abonnementskosten. Je betaalt alleen voor het opladen zelf en een starttarief als je laadt bij laadpalen die niet van ons zijn. Ook heb je toegang tot een snel groeiend oplaadnetwerk met ruim 120.000 laadpunten in Nederland, Noorwegen, Duitsland, Zweden, België, Denemarken en Frankrijk.

Vraag onze gratis laadpas aan

 

Kan ook: laden met je creditcard
Download onze InCharge app en koppel je creditcard aan die app. Daarmee laad je zonder laadpas bij al onze eigen laadpunten. Die laadpunten vind je in de app. Belangrijk om te weten: op die manier kun je alleen bij onze eigen laadpunten terecht. Met onze InCharge laadpas kun je bij onze eigen laadpunten én die van andere aanbieders terecht.

Bekijk de laadtarieven met een Vattenfall InCharge laadpas

Check onze tarieven
 

Tip: laden met je creditcard

Als je een creditcard hebt, kun je de Vattenfall InCharge app gebruiken in plaats van je laadpas. Daarvoor hoef je alleen maar je creditcard te registreren. Al je laadsessies worden dan automatisch van je creditcard afgeschreven.

 

Lees hoe creditcardladen werktIn 5 stappen je elektrische auto opladen

  • Steek de stekker van je laadkabel in je auto en in de laadpaal.
  • Hou je laadpas voor de kaartlezer op de laadpaal.
  • De laadpaal start nu met het opladen van je auto.
  • Als je wilt stoppen met laden, hou dan je laadpas weer voor de kaartlezer.
  • De laadpaal stopt nu met het opladen van je auto. Je kunt je laadkabel losmaken.

 

Alles over elektrisch rijden

Geen benzine of diesel meer in je auto, maar elektriciteit: een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bekijk de belangrijkste onderwerpen rond elektrisch rijden en laden.

Alles over elektrisch rijden

 

Veelgestelde vragen

Elke dag beantwoorden we verschillende vragen rond elektrisch rijden en laden. De veelgestelde vragen zetten we voor je op een rij. 

Veelgestelde vragen

 

We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt, bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 op 088-363 7991 of kies in het keuzemenu voor WhatsApp tussen 08.00 en 20.00.

Bel me terug