Jij installeert, wij doen de afmontage

Kies je voor zakelijke laadpalen, dan doen we allebei waar we goed in zijn. Je eigen installateur sluit je laadpalen aan op je stroomaansluiting. En wij verbinden ze met ons platform. 

 

 

 

 

De Alfen Eve Double

Veilig, stevig en met twee oplaadpunten. Heeft er één een storing, dan blijven de andere gewoon werken. Als je wilt, zien elektrisch rijders je logo op het scherm. 

Lees verder 

Wij doen de afmontage

Je eigen installateur sluit je laadpalen aan op je stroomaansluiting. Wij monteren ze af en verbinden ze met ons platform. We helpen je installateur op weg met alle uitleg die hij nodig heeft.                                                  

Bekijk de uitleg voor je installateurZakelijke laadpalen: een slimme investering

Fossielvrij

Je levert fossielvrije stroom aan collega's en bezoekers.

Een prettige service

Collega's en bezoekers vinden het handig om bij je bedrijfslocatie te kunnen laden.

Snel terugverdiend

Je verdient je laadpalen binnen vijf tot zes jaar weer terug. Daarna zorgen ze voor extra inkomsten.
Zo investeer je in laadpalen voor je bedrijf

Als je ondernemer bent en je wilt weten wat laadpalen voor je bedrijf kosten en opleveren, lees dan onze whitepaper ‘Zo financier je laadpalen voor je bedrijf’.

 

Download de whitepaper
Terugverdienen en bijverdienen

Investering terugverdienen

Door te investeren in zakelijke laadpalen zet je een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bovendien zijn ze financieel aantrekkelijk: gemiddeld verdien je de laadpalen binnen vijf tot zes jaar terug.

Extra inkomsten met zakelijke laadpalen

Na vijf tot zes jaar verdien je extra inkomsten met je laadpalen: voor elke geladen kilowattuur krijg je een vergoeding. Je trekt extra gebruikers aan door je laadpalen zichtbaar te maken in onze InCharge app.Veelgestelde vragen over zakelijke laadpalen
 

Alles over elektrisch rijden

Geen benzine of diesel meer in je auto, maar stroom: een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bekijk de belangrijkste onderwerpen rond elektrisch rijden.

Alles over elektrisch rijden

 

Veelgestelde vragen

Elke dag beantwoorden we verschillende vragen rond elektrisch rijden. De veelgestelde vragen zetten we voor je op een rij. 

Veelgestelde vragen

 

We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt, bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 op 088 363 7991. Of laat je terugbellen. We denken graag met je mee.

Bel me terug