Wat leuk dat je interesse hebt in zakelijke laadpalen. Je bent niet de enige. Sterker nog, we hebben zoveel aanvragen gekregen, dat we die eerst even willen verwerken. Tegelijkertijd werken we aan een slimmer aanvraagproces en een aantrekkelijker aanbod. Over ongeveer twee maanden zijn we klaar en kun je je zakelijke laadpalen aanvragen.

Wel kun je je gegevens achterlaten, dan krijg je een seintje zodra we er klaar voor zijn.Meer specificaties

Alfen Eve Double

De Alfen Eve Double is een laadpaal met meer functies. Onder andere een 7 inch full colour display en de mogelijkheid om je bedrijfslogo op het scherm te tonen.

 

Alfen Eve Double3x een slimme investering

Goed voor het milieu

Je bedrijf levert een bijdrage aan het milieu én de directe omgeving.

Een positieve ervaring

Klanten & bezoekers ervaren laadpunten als positief (en verwachten ze ook)

Snel terugverdiend

Je verdient je investering makkelijk terug. Gemiddeld binnen 5 jaar.
Zo financier je laadpalen voor je bedrijf

Als je ondernemer bent en je wilt weten wat laadpalen voor je bedrijf kosten én opleveren, lees dan onze whitepaper ‘Zo financier je laadpalen voor je bedrijf’.

 

Download de whitepaper
In 5 stappen een zakelijke laadpaal​

 1. Je vraagt je zakelijke laadpaal aan
  Je geeft je gegevens door via het online offerteformulier.

 2. We nemen je aanvraag door
  We bekijken je aanvraag en bellen je binnen één werkdag om de technische details te bespreken.

 3. We sturen je een offerte of maken een schouwafspraak
  Je krijgt direct een offerte op maat of we maken we een afspraak voor een schouw bij je bedrijf. Dat hangt af van je wensen.

 4. De monteur belt je
  Als wij de laadpaal voor je mogen installeren, belt de monteur je binnen vijf werkdagen na je akkoord op de offerte. Hij maakt dan samen met jou een afspraak voor het installeren van je laadpaal.

 5. De monteur installeert je laadpaal
  De monteur komt bij je langs om je laadpaal te installeren en uit te leggen hoe de laadpaal werkt. Je kunt daarna meteen je elektrische auto opladen.

Je verdiensten

Investering terugverdienen

Door te investeren in zakelijke laadpalen zet je bedrijf een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bovendien zijn ze financieel aantrekkelijk: gemiddeld verdien je de laadpalen binnen vijf jaar terug.

Extra inkomsten met zakelijke laadpalen

Na gemiddeld vijf jaar verdien je extra inkomsten met je zakelijke laadpalen: voor elk geladen kilowattuur krijg je een vergoeding. Extra gebruikers trek je aan door de laadpalen zichtbaar te maken in onze Vattenfall InCharge app.Veelgestelde vragen over zakelijke laadpalen
 

Alles over elektrisch rijden

Geen benzine of diesel meer in je auto, maar elektriciteit: een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bekijk de belangrijkste onderwerpen rond elektrisch rijden en laden.

Alles over elektrisch rijden

 

Veelgestelde vragen

Elke dag beantwoorden we verschillende vragen rond elektrisch rijden en laden. De veelgestelde vragen zetten we voor je op een rij. 

Veelgestelde vragen

 

We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt, bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 op 088 363 7991. Of laat je terugbellen. We denken graag met je mee.

Bel me terug