We rijden elke dinsdag en donderdag met onze kantoorbus. Zodra je je aanvraag hebt verstuurd, bevestigen we je reservering binnen vijf werkdagen. Een dag van tevoren krijg je een herinnering. Geef ons zoveel mogelijk informatie, dan gaan onze chauffeurs goed voorbereid op weg. 


Je persoonlijke gegevens

Gegevens contactpersoon

We gebruiken deze informatie om je alles te laten weten over de bus. Van de bevestiging van je boeking tot bellen dat we voor de deur staan.

Booking details

We rijden elke dinsdag en donderdag. We komen aan om 10.00 uur 's ochtends en vertrekken weer om 16.00 uur 's middags. Wil je de bus korter boeken? Laat het ons weten in het extra veld.

Geef hier aan als je bijvoorbeeld de bus een halve dag wil boeken of als de bus tijdens een bijzonder evenement langskomt.Aankomstadres

Laat ons weten waar de bus op de dag zelf staat. Dat is ook de plek waar we 's ochtends als eerste naartoe rijden.
Laat ons weten waar we die dag verder naartoe rijden. Zo kunnen onze chauffeurs goed voorbereid op weg.

Ik meld me aan voor:

Ik geef Vattenfall Customer & Solutions Netherlands N.V. en Vattenfall InCharge AB toestemming om mijn naam en e-mailadres te gebruiken om mij regelmatig informatie te sturen, per e-mail, over de verkoop en installatie van laadpalen van Vattenfall Customer & Solutions Netherlands N.V. En laadpasproducten en laaddiensten, zoals: de InCharge laadpas en het My InCharge portaal. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment voor de toekomst intrekken via de afmeldlink in elke e-mail die ik ontvang. 


We behandelen je gegevens zorgvuldig. In onze privacy verklaring lees je hoe we dat doen.