Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het installeren van een Alfen Eve Single met Dynamic Load Balancing. We lopen 5 installatie stappen door, linken hier alle handleidingen en contactgegevens die je nodig kan hebben. 

 

 


Belangrijke informatie voor monteurs​

Goed om te weten: Active Load Balancing en Dynamic Load Balancing is hetzelfde. Naast de handleiding van de hardwareleverancier zijn er een paar stappen die je voor ons moet doen. 

 

Bekijk de stappen


 

 

 

Handleiding

Je gaat bij iemand thuis een Alfen Eve Single met Dynamic Load Balancing installeren. Daarvoor heb je een handleiding nodig. Die vind je op deze pagina. 

 

Alfen Eve Single installatie handleiding

 

De storingsgids

Als de laadpaal na installatie nog niet werkt kan het zijn dat je last hebt van een storing. De storing kan op verschillende manieren opgelost worden. Die lees je terug in de storingsgids.

 

Lees hier de storingsgids

 

 

 

We helpen je graag op weg

In het geval van vragen kun je op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 bellen naar de Vattenfall monteurslijn: 020 - 82 11 00. Je krijgt dan een collega van 2e lijn support te spreken. Deze collega’s helpen bij bijvoorbeeld storingen of het inspoelen van laadstations in de portal.